Rajchl na ukrajinském seznamu smrti. S Babišem jsou prý bakterie

politika

Advokát a předseda PRO Jindřich Rajchl se vyjádřil k ukrajinskému "seznamu smrti", kde se objevilo jeho jméno a zároveň také zopakoval svůj jednoznačný postoj k válečnému konfliktu na Ukrajině.

Rajchl na ukrajinském seznamu smrti. S Babišem jsou prý bakterie
Jindřich Rajchl (PRO)
5. února 2024 - 06:30

„Poté, co mne kdosi zařadil na nějaký pofiderní ukrajinský "seznam smrti", jsem byl pronacistickým režimem Volodymyra Zelenského zařazen i na jakýsi seznam "ruských bakterií".

Na rozdíl od některých mých kolegů, kteří se proti uvedení svého jména na tento seznam ohradili, se já osobně k zařazení svého jména na tuto listinu hrdě hlásím. Po pravdě by mi víc vadilo, kdybych tam nebyl.

Pokud mě totiž neonacisté likvidující svůj vlastní národ zařazují na seznam svých nepřátel, tak to znamená, že zastávám evidentně správný postoj.

Jim totiž na ukrajinském lidu ani trochu nezáleží. Jim válka vyhovuje. Díky ní totiž mohou odkládat volby, jež by je už dávno poslali na smetiště dějin, a mohou inkasovat miliardy od Západu, které zcela bezostyšně rozkrádají.



Každý, kdo tyhle zločince, v čele s loutkovým komikem podporuje, je zodpovědný za pokračující genocidu ukrajinského národa. Každý, kdo posílá těmto parazitům další peníze a zbraně, aby mohli hnát svůj lid do mlýnku na maso s krycím názvem "ukrajinská protiofenzíva", má na rukou ukrajinskou krev.

Moje pozice tak zůstává stále stejná - soucítím s obyčejnými lidmi, kteří umírají v téhle nesmyslné válce, a bytostně opovrhuji režimem kokainových uzurpátorů, kteří je do ní ženou.

Je mi ctí být na seznamu jejich nepřátel. Takže ještě jednou a jasně: Ani náboj a ani korunu Zelenskému a jeho poskokům! My prosazujeme mír!" uzavřel Rajchl svůj příspěvek na sociální síti Facebook,

K rusko-ukrajinském válečnému konfliktu se také podrobněji vyjádřil během svého nedělního vysílání.



Předseda PRO na svém facebookovém profilu o něco dříve ještě sdílel svůj úhel pohledu a věci, které mu v současné době vadí.

„Vadí mi neúcta.
Neúcta k našim předkům, jejichž odvaha nasadit svou svobodu či život, nám umožnila žít v naší vlastní zemi.
Neúcta k našim seniorům, díky jejichž práci nám tu ještě vůbec něco zbylo.
Neúcta k manželství a rodině, jež jsou základním stavebním kamenem našeho státu.
Neúcta k naší půdě, kterou hloupě ničíme průmyslovými stavbami, jež si prosadili mocní lobbisté.
Neúcta k naší vodě, z níž jsme udělali kšeft pro zahraniční korporace.
Neúcta k našemu právu, jež je denně pošlapáváno vrcholnými politiky a dokonce i soudy.
Neúcta k naší měně.
Neúcta k našim lidem.

Psali jsme:

Mám dost adorování a podlézání všemu americkému, evropskému či ukrajinskému. Mám dost macešského přístupu ke všemu českému. Ke všemu, co je naše.

Udělám vše, co je v mých silách PRO to, abychom vrátili naší zemi RESPEKT. Jsem bytostně přesvědčen, že si to plně zaslouží," uzavřel advokát a předseda PRO svůj vyčet věcí, proti kterým chce on i jeho strana PRO bojovat.

(jar, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 21%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif