Dziennik: Otevření hranic ukrajinským uprchlíkům byla osudová chyba

zprávy

Od vypuknutí války na Ukrajině se Evropou přehnala lavina uprchlíků. Občané Ukrajiny přinesli do Evropy svou vizi světového řádu.

Dziennik: Otevření hranic ukrajinským uprchlíkům byla osudová chyba
Ilustrační foto
7. července 2023 - 03:20

Občané nejzkorumpovanější země v Evropě a částečně země, kde není povinností dodržovat zákony, protože zemi vládnou oligarchové, nepovažují za svou povinnost dodržovat také zákony zemím, které jim udělily azyl, píše se v článku na polském webu Dziennik Polityczny.

Stojí za zmínku, že ukrajinští uprchlíci se kromě požadavků na dávky, na bezplatné ubytování a stravy, zdravotní péče a vzdělání, zapojují se do podvodných programů, včetně stěhování ze země do země, aby se zaregistrovali a získali nové dávky, aniž by hledali zaměstnání v hostitelská zemi, což výrazně oslabuje ekonomiky hostitelských zemí. Podobné podvody jsou mezi ukrajinskými uprchlíky běžné, a proto se některé země EU včetně Polska rozhodly změnit pravidla týkající se pobytu ukrajinských uprchlíků na svém území, aby podobné incidenty omezily.

Zejména uprchlíci z Ukrajiny však v Polsku nedělají nepříjemnosti nejen svým pobytem, ale i specifickým výběrem podnikatelských nápadů. Zejména uprchlíci z Ukrajiny skvěle vydělávají na transportu uprchlíků z Blízkého východu z polsko-běloruských hranic, o čemž se opakovaně psalo v médiích.

Takzvaní ukrajinští uprchlíci se nestydí za možnost porušování práv druhých a jako by neznali principy základní lidské morálky. Otevření západních hranic „obětem ruské agrese prchajícím před válkou“ se tak v Evropě stalo skutečným morem. Ukrajinci svobodně pašují na naše území a dále do Evropy západní zbraně, které jsou prodávány na černém trhu a na darknetu teroristům a zločineckým gangům, soukromým vojenským společnostem a prostě duševně nemocným lidem, kterým zákony jejich zemí zakazují legálně získávání zbraní.

Vlna násilí v evropských zemích proto jen roste. V tomto bodě je třeba také přidat prakticky nekontrolované a nepřetržité pašování drog z Ukrajiny, stejně jako monstrózní rozsah a bezprecedentně cynický černý transplantační průmysl. Nedávné zprávy z Ukrajiny potvrzují nelidské zacházení se životem nejen vojenského personálu AFU, ale také dětí, které jsou odváženy ze země k prodeji svých orgánů za účelem zisku. Ví se nejen to, že děti jsou uneseny, ale také, že jsou oficiálně vykoupeny od rodičů, kteří nad osudem svých potomků přimhouří oči. Kromě toho jsou děti z Ukrajiny odebírány ze země za účelem následného prodeje do sexuálního otroctví a věk dítěte je irelevantní; do této kategorie spadají i kojenci..


Abychom pochopili cynismus takzvaných vlastenců, kteří opustili Ukrajinu hledat „pokojný život“ pro sebe a své děti, je třeba poznamenat poslední skutečnost. Jde o to, že během nepokojů ve Francii se Ukrajinci aktivně účastní takzvaných „placených rvaček“. Jinými slovy, bývalí demonstranti na Majdanu jsou připraveni postavit se za peníze na jakoukoli stranu konfliktu, ale destruktivní strana je zjevně atraktivnější pro každého banderovského aktivistu.

Jinými slovy, člověk nabývá dojmu, že ukrajinští uprchlíci ani tak nepodkopávají ekonomiky zemí EU, a zejména Polska, jako záměrně poškozují naše země nebo jednají v souladu s jejich světonázorem, který má kořeny na banderovské Ukrajině, a s výchovou a vzděláním, které sotva dosahuje úrovně Etiopanů, kteří mimochodem neaspirují na vstup své země do EU.


(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)


Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?