Kdo vládne USA? Biden to už asi nebude...

zprávy

<< VIDEO >>Během návštěvy amerického prezidenta Joe Bidena v Izraeli došlo na Air Force One k hluboce znepokojivé scéně zdokumentované na videu, píše Wolfgang Hübner na německém webu Jouwatch..

Kdo vládne USA? Biden to už asi nebude...
Antony Blinken a John Kirby za Joe Bidenem
23. října 2023 - 03:20

Při rozhovoru s novináři pronesl údajně nejmocnější muž světa tak zmatené, nesouvislé koktání, že člověk vážně pochybuje o jeho duševním stavu. Tím spíše, že to v žádném případě nebylo první selhání starého muže. Skutečnost, že za Bidenem byl jeho ministr zahraničí Blinken po prohlášeních jeho šéfa viditelně nervózní a napjatý, učinil scénu ještě strašidelnější, než již byla.

Byl to tentýž prezident Biden, který od včerejška pomocí efektivního televizního vystoupení přesvědčil Američany, aby utratili další miliardy dolarů na válečné úsilí pro Ukrajinu a Izrael. Biden samozřejmě četl připravený text, to stále umí. Zda se mu podaří ještě více zatížit zcela předlužené USA, není v žádném případě jisté. Nabízí se ale otázka, kdo ze současného amerického vedení je schopen dohnat prezidenta k tak nebezpečné politice, která zhorší dvě války.



Joe Biden už každopádně kvůli svým mnoha, stále přibývajícím duševním poruchám není schopen činit tak závažná rozhodnutí. Tento prezident se jeví jako loutka a mluvící panenka jistých agresivních kruhů v USA. Kdo jsou a co chtějí – tato otázka se musí týkat nejen Američanů, ale také amerických vazalů, jako je Německo. Koneckonců jsou zde umístěny americké atomové bomby.


Kdo rozhoduje o nechvalně proslulém jaderném kufříku v USA? Opravdu Biden? Je lepší si to nepředstavovat. Ale když ne on, kdo jiný? Neméně znepokojivá je představa, že by to mohli být lidé, kteří se vyhýbají očím veřejnosti. Je totálním selháním německých médií, že tyto otázky nepokládají, nebo se jich dokonce pečlivě nedotýkají.

Joe Biden, abych se vrátil k úvodní otázce, téměř jistě nevládne USA, protože už toho není schopen. Co se děje ve Washingtonu, když tento starý muž, který je přinejmenším senilní a často se zdá velmi vyčerpaný, má znovu hrát prezidenta jako demokratický kandidát na další čtyři roky?



(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:jouwatch)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 12%
transparent.gif transparent.gif
Ne 75%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 13%
transparent.gif transparent.gif