Vladimir Zelenskij: Vykonstruovaný „prezident“ – část II.

zprávy

<< VIDEO >> Vladimir Zelenskij je světové veřejnosti prezentován jako prezident Ukrajiny, což je formálně správné. Je prezidentem Ukrajiny.

Vladimir Zelenskij: Vykonstruovaný „prezident“ – část II.
Scott Ritter a Vladimir Zelenskij
20. července 2023 - 04:20

Prezidentem Ukrajinců ale není. Prezidentem Ukrajiny je  prezident Američan, protiukrajinský. Čí je prezident vlastně Joe Biden?

Velká část první části investigativní zprávy Scotta Rittera o Vladimiru Zelenského byla o tom, jak byl „vyroben“ ukrajinský prezident.

Člověk vidí Zelenského a myslí si „prezident“. Ve skutečnosti je tento muž hercem, jehož televizní role „Služebníka lidu“ byla vytvořena záměrně, aby se nejprve stal populárním a poté využil této popularity k tomu, aby ho později postavil do čela skutečné ukrajinské vlády jako fiktivního prezidenta.  Ve skutečnosti však „prezident Zelenskij“ žádnou nezávislou prezidentskou moc nemá. Je čistým příjemcem zakázek od amerických a britských geostratégů. Je řízen západními tajnými službami, především britskou MI6. Hraje roli svého života, nejlépe placenou roli v historii filmu.

Druhá část byla zveřejněna v těchto dnech od „Agenta Zelenského“. Scott Ritter cituje soubor důkazů, že Zelenskii předkládal Ukrajincům své přesvědčení a záměry s velkou pravidelností, aby později udělal pravý opak. Začíná to jeho prosbou o ruštinu jako přirozený druhý jazyk na Ukrajině – která ve skutečnosti zůstala za jeho vlády zakázaná. Mimochodem, sám Zelenskij mluvil rusky, ne ukrajinsky, dokud nebyl dosazen do funkce ukrajinského prezidenta. V bizarní scéně z „Agenta Zelenského“ je „Svatý Vladimir“ viděn, jak hraje poruchu hledání slov v ukrajinštině a snaží se najít ruský výraz. Zelenskij by měl umět rusky mnohem lépe než ukrajinsky. Zápaďan tomu rozdílu stejně čistě foneticky nerozumí. Oba jsou staré východoslovanské jazyky.

Zelenskij pokračuje ve svých prosbách o svobodu, demokracii a „západní hodnoty“ obecně – a v kontrastu s tím, co se skutečně stalo v „Zelenského Ukrajině“: 11 opozičních stran zakázáno, 3 televize zakázány, šéf největší opoziční strany „Pro život“ Viktor Medvedčuk a řada kritických novinářů byli uvězněni, včetně Gonzala Liry, jehož americké občanství mu nepomohlo v zatčení ukrajinskou SBU. Lira už týdny nejeví známky života. V USA pro něj ale nikdo nehne prstem. Medvedčuk byl od roku 2022 šéfem ukrajinské prezidentské kanceláře Leonida Kučmy a později také předsedou ukrajinské advokátní komory. Po zatčení ukrajinskou tajnou službou SBU v dubnu 2022 byl Medvedčuk o čtyři měsíce později vyměněn za zhruba 200 ukrajinských vězňů z oceláren v Mariupolu v rámci výměny zajatců. Začátkem tohoto roku mu bylo odebráno ukrajinské občanství.

V „Zelenského Ukrajině“ byl zatčen patriarcha Kyjevskopečerské lávry, „ukrajinské“ pravoslavné církve, které už za Porošenka v roce 2018 musely používat „ukrajinštinu“ ve svém vlastním označení, aby zamaskovaly, že jsou součástí Moskevského patriarchátu. V „Zelenského Ukrajině“ stále existuje nevládní organizace „Mirotvorec“, která pracuje jak pro ukrajinskou tajnou službu SBU, tak pro ministerstvo vnitra. Wikipedie: „Web zveřejňuje osobní údaje lidí, které provozovatelé považují za „nepřátele Ukrajiny“ pod záložkou s názvem „Očistec“. Celkem k lednu 2022 seznam obsahoval přes 187. 000 jmen. Mezinárodní proslulost si získala vraždou opozičních představitelů Olese Busyny a Oleha Kalašnikova. Oba byli zapsáni do seznamu „Očistce“ se svými úplnými adresami a o dva dny později zastřeleni před svými domovy. V květnu 2016 Mirotvorec zveřejnilo přes 4000 jmen, telefonních čísel a e-mailových adres domácích i zahraničních novinářů, kteří referovali z východní Ukrajiny. OBSE a CPJ vyjádřily znepokojení.“ – Takže toto je „Zelenského Ukrajina“, země, ve které se hájí svoboda, demokracie a „západní hodnoty“ pro celou Evropu, země, která hrdinně chrání celou Evropu před „přepadením Ivanem“. Lze přehlédnout skutečnost, že neexistují žádné náznaky údajných úmyslů „Ivana“. Nelze přehlédnout, že západní „Ukrajinská show“ si nyní vyžádala životy asi 300.000 Ukrajinců – a že země byla vážně zdevastována. A to i když nikdo nikdy nikomu jinému nevyhlásil válku – oficiálně žádná válka na Ukrajině není. Přesto se koná.



Druhý díl „Agent Zelenskij“ se také zabývá vlivem exilových Ukrajinců v USA a Kanadě na tamní politiku a jejich nasazením na Ukrajině jménem USA. Patří sem nejen politické funkce, ale i showbyznys. Kdo jsou Mila Kunis a Sean Penn? Asi 1 milion ukrajinských osadníků nebo exilových Ukrajinců žije v USA a asi 1,3 milionu v Kanadě. Allensville, Pennsylvania pořádá každoroční festival na počest Stepana Bandery, doplněný průvodem a vším tím povykem. Ritterův velmi zajímavý dokument „Agent Zelenskij“ je také o zřízení amerických laboratoří pro vojenský výzkum chemických a biologických zbraní, využívání ukrajinských civilistů a vojenského personálu jako pokusných králíků těmito výzkumníky s někdy fatálními následky; o prodeji ukrajinské zemědělské půdy americkým korporacím, jako jsou Cargill, DuPont a Monsanto, na vazby Zelenského a jeho společníků na BlackRock, stejně jako jejich zájmy a „investice“ na Ukrajině; je o Zelenského zjevné drogové závislosti a o tom, jak ji zase může využít tajná služba. Můžete vidět zdánlivě šíleného Zelenského, který byl podle všeho nasazen na odvykací kúru, aby ho donutili k určitým prohlášením na tiskové konferenci – celkově příliš mnoho na to, aby zacházelo do podrobností v článku, jako je tento. Kdo mluví plynně anglicky důrazně doporučujeme výše uvedenou dokumentaci společnosti Ritter.

„Zelenskij“ je vlastně výsledkem přeměny fikce v realitu. Všechno to začalo Zelenskij jako hlavní herec v úspěšném televizním seriálu Sluhové lidu, který se poprvé vysílal v roce 2015. V průběhu toho, až do třetí sezóny v roce 2019, se stal v představách ukrajinského publika stále více hercem skutečné politické postavy, aby byl poté skutečně zvolen. Mimochodem, Ukrajinec Zelenskij je dostupný i jako kompletní umělá figurka v podobě hologramu. Jeho známá fotka, u které jsem se dlouho ptal, proč tam ten narkoman v této situaci byl, byla objasněna s druhým dílem „Agenta Zelenského“.

Když se proklikáte na youtube a nebudete se bát, tak video uvidíte!

 
„Ukrajinský prezident“ byl opticky změřen s přesností na mikrometry, aby mohl později v případě potřeby fungovat jako hologram, který může v případě potřeby zcela ovládat „Hodnoty Západu“, aby bylo možné začlenit údajné originální nahrávky „Zelenskij“. “ do zpráv západních médií. Což mimochodem, zdá se, potvrzuje tvrzení Elona Muska, že největší nebezpečí naší doby nepochází z „antropogenních“ klimatických změn nebo jakýchkoli epidemií, ale z takzvané umělé inteligence. Kombinace umělé inteligence s vysoce rozvinutou audiovizuální technikou výrazně přispěje k prolínání fikce a reality v lidském vnímání. Možnosti pro realizaci zlověstných záměrů, které z toho vyplývají, jsou obrovské. Člověk ztrácí schopnost úsudku prostřednictvím svých smyslů. Bude mu předložena pseudorealita, za kterou zmizí skutečná realita – a na tuto pseudorealitu prý zareaguje „správně“. Ve skutečnosti by jeho reakce byly externě předem naplánovány, aby se i tyto, jeho údajně vlastní reakce, začlenily do výpočtu založeného na vnějších záměrech s větší přesností než kdykoli předtím.

(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 12%
transparent.gif transparent.gif
Ne 75%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 13%
transparent.gif transparent.gif