Nad Tatrou sa blýská. Doba covidová to má nahnuté

politika

V Bratislavě pokračovalo setkání českých osobností se svými slovenskými protějšky, které se budou v nadcházejících měsících zabývat vyšetřováním všech "nepravostí" v době covidové. Fico dal komisi zelenou.

Nad Tatrou sa blýská. Doba covidová to má nahnuté
J.Rajchl, M.Šimkovičová, J.Z.Hamplová, J.Beran
6. února 2024 - 06:30

„Dnes jsme se v Bratislavě sešli s panem poslancem Peterem Kotlárem na další schůzce týkající se česko-slovenské spolupráce v oblasti vyšetřování všech nepravostí v době covidové.

Sestava účastníků byla zcela exkluzivní. Přivezl jsem s sebou posily toho největšího kalibru - paní senátorku Janu Zwyrtek Hamplovou a pana profesora Jiřího Berana.

A za slovenskou stranu za námi dorazila i paní ministryně kultury Martina Šimkovičová. Ano, to je ta dáma, co vzala peníze na fiktivní boj proti dezinformacím a nechala za ně opravit střechu Slovenské národní filharmonie. Dáma, po jejímž krku jde momentálně snad každý progresivní liberál na Slovensku. Samozřejmě jsme ji za nás vyjádřili plnou podporu.



A co se týče jednání samotného, tak jsme probrali celou řadu nesmírně zajímavých otázek a dohodli se na dalším postupu, jenž bude zahrnovat i další rozrůstání odborného týmu (samozřejmě snad ani nemusím dodávat, že všichni na tomto projektu pracují zcela zdarma).

Další podrobnosti vám sdělit bohužel nemohu, protože nechceme soupeři odkrývat karty. Nicméně mohu garantovat, že se hodně lidem na velmi vysokých postech pořádně orosí čelo. Jdeme do toho s maximální energií a  intenzitou, aby se výsledky dostavily co nejdříve. Určitě to nebude na roky. Tak nám držte palce," uzavřel komentář na svém facebooku ohledně své návštěvy v Bratislavě předseda PRO Jindřich Rajchl.

Psali jsme:

Cestu na Slovensko okomentovala krátce také senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

„Slovenská paní ministryně kultury je “baba”, jak má být. Ano, to je ta, která raději za peníze určené na fiktivní boj s dezinformacemi opravila střechu filharmonie. Přišla nás v Bratislavě pozdravit, a bylo to velmi uvolňující setkání. Ostatně to dobře popsal Jindřich (Rajchl). Témat bylo dost!" poznamenala krátce na svém facebooku po setkání v Bratislavě senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 21%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif