Povoluje Bidenova správa nábor neonacistů pro ukrajinské jednotky smrti!?

zprávy

Novinářka odkrývá šokující důkazy, že Spojené státy posílají nacistické extremisty na Ukrajinu, dávají jim medaile za jejich službu, chrání je a využívají je k náboru dalších žoldáků.

Povoluje Bidenova správa nábor neonacistů pro ukrajinské jednotky smrti!?
Ilustrační foto
7. září 2023 - 04:20

Židovská americká novinářka Laura Loomerová zveřejnila na tweetu na X překvapivá zjištění, kde obviňuje Bidenovu administrativu nejen z náboru, ale také z podpory amerických neonacistů, bělošských rasistů a domácích teroristů. Podle Loomerové se tito jedinci pro pokračující konflikt na Ukrajině mění v žoldáky.

Loomerové expozice vrhá světlo na nedávné shromáždění, s nímž se setkala v Altamonte Springs na Floridě, kde účastníci, údajně přidružení k extremistickým skupinám „Blood Tribe“ a „Goyim Defense League“ (GDL), vyvěšovali vlajky se svastikou. Ústředním bodem její zprávy je jeden Kent „BoneFace“ McLellan. McLellan, identifikovaný jako americký občan, údajně obdržel ukrajinské občanství poté, co se zapojil do ukrajinsko-ruských potyček.

Loomerová se hlouběji ponořila do McLellanovy minulosti a tvrdí, že po zatčení FBI na Floridě v roce 2012 a následném zařazení na americký seznam sledovaných teroristů byl McLellan údajně v roce 2014 naverbován americkými zpravodajskými agenturami. Do roku 2022 se údajně připojil k nechvalně známému praporu Azov, skupině s neonacistickými sklony.

Po jeho návratu na americkou půdu Loomerová uvádí, že McLellan byl poctěn expediční medailí americké armády. Aby podpořila svá tvrzení, odkazuje na snímky sociálních médií, kde je McLellan údajně vyobrazen po boku civilní oběti v uniformě praporu Azov. Loomerové pokusy ověřit tento obraz forenzními prostředky zjevně potvrdily jeho legitimitu.


Alarmující aspekt jejích odhalení zahrnuje údajný telefonický rozhovor se samotným McLellanem. Loomerová naznačuje, že k tomuto hovoru, naplněnému tím, co popsala jako jeho přiznání, došlo poté, co mu byly prozrazeny její osobní kontaktní údaje.

Loomerová zveřejnila obrázky McLellana a videozáznam policie, která vyšetřuje jeho minulost a objevuje jeho federální spojení.

Pokud by byla pravdivá, Loomerové šokující obvinění by zapletla americkou vládu do válečných zločinů a aktivního zapojení do rusko-ukrajinské války. Již dříve uvedla, že neonacističtí a ukrajinští aktivisté, údajně pracující pro CIA, byli zapojeni do událostí 6. ledna v Kapitolu USA.

(rp,prvnizpravy.cz,virtualjerusalem,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 14%
transparent.gif transparent.gif
Ne 72%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif