P.C.Roberts: Ivermectin svou účinnost prokázal. Nevěřte tomu, že ne

zprávy

V průběhu tzv. pandemie Covidu 19 jsem uvedl, že tento vir se nerozšířil v těch částech Afriky, kde se Ivermectin v dávce jedenkrát za týden používal jako prevence proti říční slepotě a hydroxychlorochin(HCQ), jako prevence proti malárii.

P.C.Roberts: Ivermectin svou účinnost prokázal. Nevěřte tomu, že ne
Paul Craig Roberts, americký publicista
4. září 2023 - 04:20

Též jsem uvedl, že v rozsáhlých oblastech Indie se Ivermectin používal jako lék i jako prevence proti Covidu – a to s pozoruhodným úspěchem, což platí i pro Brazilii a Peru. Kdekoli byl zkrátka Ivermectin použit, tam k nadměrné úmrtnosi na Covid nedošlo. Léčebnou kvalitu Ivermectinu nakonec uznali i Japonci a přijali jej jako oficiální lék s vysvětlujícím dodatkem, že tolik vychvalovaná „vakcína“ žádnou ochranu před onemocněním na Covid neposkytuje, ale představuje naopak vážnou hrozbu pro život a zdraví lidí.

Těmto faktům navzdory se však ještě i dnes mnohé lékařské kruhy snaží léčbu Ivermectinem i HCQ potlačit, a to ze stejných důvodů, jaké se uváděly i během údajné „pandemie“. Nenákladná prevence a léčba stojí totiž v cestě ziskům farmaceutického sdružení Big Phamy i jeho vydřidušským snům o povinném očkování všeho lidu.


Léta Covidu mě poučila, že relativně jen málo lékařů je schopno samostatného myšlení a proto ochotno použít účinné, ale málo propagované léky, jako je právě Ivermectin. A byla to právě hrstka lékařů tohoto vzácného druhu, kteří k nelibosti uvedených lékařských a farmacetických společností  zachraňovali lacinými léky životy svých pacientů, a jsou za to dodneška trestáni. V září 2021 zkorumpovaná Americká lékařská asociace (AMA), nařidila lékařům, aby na Covid 19 přestali předepisovat Ivermectin. V prohlášení AMA, Americké asociace lékarníků (Apha), a Americké společnosti lékarníků a zdravotního systému (ASPH), se objevilo toto varování: „Jsme znepokojeni zprávami, že ambulantní předepisování a vydávání Ivermectinu se od doby před pandemií zvýšilo 24 krát a během posledních několika měsíců exponenciálně vzrostlo. Proto vyzýváme k okamžitému ukončení předepisování, vydávání a používání Ivermectinu k prevenci a léčbě COVIDU-19 mimo klinické hodnocení. Kromě toho vyzýváme lékaře, lékárníky a další předepisující zdravotníky – důvěryhodné to profesionály ve svých komunitách – aby varovali pacienty před používáním Ivermectinu mimo indikace a pokyny schválené FDA, ať už jsou určeny pro použití u lidí nebo zvířat“.

„Kolik lidí zbytečně zemřelo v důsledku těchto příkazů?“ ptá se známý lékař Joseph Mercola.

Ta otázka je namístě. Ti, kteří zemřeli na Covid, zemřeli na konto nedostatečné léčby.  Aby mohla být neodzkoušená vakcína uvedena do provozu na základě „povolení pro nouzové použití“, nesmí totiž existovat žádná léčba. Lékařské zařízení, které slouží jako marketingový agent společnosti Big Pharmy, proto muselo popřít, že existují nějaké léky, a zabránit tak lékařům léčít pomocí Ivermectinu a HCQ dříve, než se informace o léku rozšířily.



Rozuměj: Aby se nemoc z Covidu mohla léčit jen výnosnou očkovací látkou (vakcínou), bylo nutno existující a nevýnosný lék zapřít a vyřadit.

Nyní, když má lékařský establishment novou variantu Covidu, která má lidi znovu vyděsit, začíná se mluvit o novém kole povinného očkování i o povinných uzávěrách. Tato opatření jsou nejen zbytečná, ale i nebezpečná. Ale maximalizují zisk a kontrolu lidí a o to tu běží.

Moje rada tedy zní, že pokud máte lékaře, který vás varuje před Ivermectinem, máte hloupého nebo zkorumpovaného lékaře, který ohrožuje váš život a zdraví. Rychle si najděte jiného, který má zájem znát fakta a je též odhodlán dát svým pacientům přednost před zisky Big Pharmy. A rozhodně nevěřte žádné firemní nemocnici.

(rp,prvnizpravy.cz,překlad Lubomír Man,pcroberts,foto:arch.)





43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX






Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 14%
transparent.gif transparent.gif
Ne 72%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif